Tijd voor een BAGAL Beleid

Het BAGAL beleid is een win-win beleid waarbij elkeen voor de volle 100% verantwoordelijkheid neemt voor de gevolgen van de eigen keuzes. Anderen zijn dus nooit verantwoordelijk voor onze huidige positie. Wie bereid is om deze verantwoordelijkheid te nemen draagt actief bij tot een vredelievende samenleving.

BAGAL staat voor Bewust Actief Glimlachen Ademhalen Liefhebben.

Door bewuster te focussen op het gewenste geven we automatisch geen aandacht meer aan het ongewenste. Hierdoor activeren we ook niet langer de componenten ter manifestatie van het ongewenste.

In het boek worden de win-win effecten van Glimlachen, Ademhalen & Liefhebben in een praktische mensentaal toegelicht.

Iedereen is in staat om actief bij te dragen aan een leefwereld waarin de fenomenen armoede en oorlog enkel nog de geschiedenisboeken zullen vullen.

Het lijkt een onmogelijke zaak voor wie nog niet in staat is om voorbij de materiële wereld waar te nemen.

En toch zullen we anno 2023 talrijke, duidelijk waarneembare, welgekomen veranderingen teweegbrengen want de groei van het wereldwijde netwerk der win-win gefocuste mensen is niet meer te stoppen.

Wil jij ook jouw win-win steentje bijdragen? Oefen dan alvast de volgende slogan.

Niet tevreden? Glimlach terug!

Immers, door vaker te glimlachen, ook wanneer iets niet naar wens verloopt ontkrachten we de terugkeer van het ongewenste. We geven dus zelf kracht aan de manifestatie van het ongewenste door te weinig te lachen of anderzijds plezier te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *