BAGAL: Verhoog jouw graad van zelfvertrouwen

Het volstaat niet om enkel te lezen over, of te kijken of luisteren naar, hetgeen ons ten goede komt.

Het is noodzakelijk om lonende woorden ook dagelijks in de praktijk om te zetten.

Maak elke dag opnieuw een feestje van het herhalen van lonende BAGAL oefeningen. (BAGAL = Bewust Actief Glimlachen Ademhalen Liefhebben)

Door bewuster in en uit te ademen en tegelijk de mondhoeken op te trekken activeren we een overvloed aan stoffen die niet enkel ons immuunsysteem ten goede komen maar ook onze graad van geluk, vredelievendheid en zelfvertrouwen verhogen.

Op 1 week tijd merk je al het verschil in jezelf. Je durft meer aan, je kan ook meer aan en je wil daardoor nog meer vrolijk stemmende uitdagingen aangaan.

Betrek vrienden, collega’s en zelfs onbekenden bij het spelenderwijs Bagallen. Bedenk zelf nieuwe oefeningen en deel ze met anderen via jouw geliefde kanalen.

Het maakt niet uit wat anderen van jouw aanpak vinden, het is belangrijk dat jij ervan geniet en dat jij je beter gaat voelen dan ooit voorheen.

En ik geef absolute garantie op verbetering van jouw algemeen welzijn want ik ben, samen met duizenden andere mensen, het levende bewijs dat het dagelijks BAGALLEN meer loont dan je in duizenden boeken kan beschrijven.

Geniet van het genieten en laat het me weten indien je graag eens samen oefent.

Guitige groetjes van me,

Gerda Maria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *